MENOVINKKI: Pop Å

Lumobloggaajat saivat viime viikolla mahdollisuuden käydä kurkkaamassa uutta Pop Å:ta. Ennen joulua kerroinkin käyneeni ihka ensimmäisessä Pop Å:ssa, jossa oli myös JULJAn vaatteita mukana. Pop Å on siis kodin ja kaupan yhdistelmä, jossa asiakas voi nähdä tuotteen sen oikeassa käyttöympäristössä. Tuotteet ovat pääasiassa paikallisten toimijoiden mutta myös muutaman kansainvälisen brändin tuotteita löytyy. Parasta on, että tässä kodissa lähes kaikki on myynnissä. Ehdottomasti kurkkaamisen arvoinen paikka mikäli pyörit Turussa päin!

Käydessämme tutustumassa tähän kodikkaaseen yksiöön, oli meitä vastassa liuta suunnittelijoita, jotka ottivat meidät lämpimästi vastaan. Aika hurahtikin siivillä rennosti jutellessa ja herkutellessa Gaggui Kaffelan ihanilla kakkupaloilla. Täältä löydät lisää Pop Å:sta! 

Huomio! Toinen menovinkki Pop Å konttiGaffela, sijaitsee Turun kävelykadulla ensi tiistaihin asti. Saat sieltä Gaggui Kaffelan suussa sulavia kakkuja sekä Turun Kahvipaahtimon kahvia. Nam!

Pop Å:ssa mukana BEdesign, Kube, L:a Bruket, House Doctor, Musta 5101, Plantui, Saana ja Olli, NaNi, Nicolas Vahé, Mum's, Turun kahvipaahtimo ja Valoa by Aurora.
-Nora

0 kommenttia:

Lähetä kommentti