#KPBP

Mä en muista milloin viimeksi olisin nauranut niin, kuin lauantaina. Ihan mahtavaa miten tuiki tuntemattomien ihmisten seura voikin olla niin huippua. Mä pidän itseäni suhteellisen ujona ihmisenä mutta jotenkin sitä pystyi rentoutumaan ihan täysin. Lauantaina pääs meinaa tää turkulainen käymään Hesassa. Meillä oli nimittäin Kaksplussan kauan odotettu blogipäivä. Olette varmaan lukeneet postauksia kyseisestä päivästä kyllästymiseen asti joten pidän tämän lyhyenä.

Mira, Anna ja Annukka olivat järkänneet ihan super kivan päivän meille. Päästiin kuulemaan muutamien yritysten esittelyjä, syömään ihania herkkuja ja nauttimaan toistemme seurasta. Vähän siinä aluksi jännitti mutta aika äkkiä ne ajatukset unohtui. Aktiviteettia oli koko ajan niin ei sitä ehtinyt jännäämään.
Päivätapahtuman jälkeen suunnattiin Cantina Westiin syömään mahtavaa ruokaa! Suosittelen kaikkia Helsingissä pörrääviä käymään, ihana tunnelma! Ruokailun jälkeen mentiin hotellille istuskelemaan ja nauramaan vatsalihakset kipeiksi. Osa suuntasi vielä El Jefeen jatkamaan iltaa. Minä, AC ja Annukka suunnattiin yöjunalla kotio ja omiin pehkuihin nukkumaan.

Ja niin! Gift bageja olikin sitten sellanen överi määrä, että tän muidun kädet oli ainakin ihan maitohapoilla junaan juostessa. Haha! Mutta en valita! Näytän teille myöhemmin mun lemppari juttuja niistä pusseista.

Menossa mukana:

2 kommenttia: