UNELMAT UUSIKSI

Harva 23-vuotias voi sanoa saavuttaneensa elämäsä suurimmat unelmat. Minä voin. Pikkulikasta asti haaveilin omasta yrityksestä vaatesuunnittelijana. Haaveilin myös perheestä, omasta lapsesta. Mietin aina, että miten nuo kaksi yhdistetään samaan elämään, kaksi niin aikaa vievää asiaa. Yrittäjä on yrittäjä 24h vuorokaudessa. Äiti on äiti ehkä jopa 30h vuorokaudessa. Nyt 23-vuotiaana olen noita molempia, vaatesuunnittelija JULJAssa ja äiti ihanalle pienelle pojalle. Tilanne on se, että tässä elämäntilanteessa toisesta unelmasta on luovuttava.

Tämän syksyn aikana ollaan tultu tytöjen kanssa siihen tulokseen, että JULJA lopettaa toiminnan kevään 2015 aikana. Voin varmasti kaikkien puolesta sanoa, että ollaan nautittu hurjasti tämän homman tekemisestä ja toistemme kanssa työskentelystä. Ollaan saatu tutustua ihan mahtaviin tyyppeihin JULJAn kautta. Ollaan opittu tästä alasta ja itsestämme enemmän kuin mitä olisi voinut edes kuvitella. En aio sanoa, "harmi, että kävi näin", sillä ties mitä huippujuttuja elämä meille vielä poikii!

Sovittiin, että juodaan skumpat sadalle ensimmäiselle facebook-tykkääjälle. Ei juotu. Kunnianhimo nousi ja päätettiin, että sitten tuhannen tykkääjän tullessa täyteen hörpätään ne skumpat. Ei hörpitty. Ehkä siemaistaan ne juhlajuomat tämän taipaleen päättyessä niille upeille kokemuksille ja muistoille, joita tästä hommasta on saatu! Ja ennen kaikkea niille uusille unelmille, joita aiomme saavuttaa!

Tässä muutama kuva meitsistä tekemässä JULJAn hommia!

JULJA pitää varastontyhjennysmyynnin Turun kävelykadulla la 20.12 klo 10-18. Tervetuloa penkomaan superedullista designia. Täältä löydät lisätietoa tapahtumasta.

- Nora


2 kommenttia:

  1. Kirjoitat kauniisti ja kypsästi asiasta, jonka taustalla on varmasti ollut pitkä prosessi. Onnea valitsemallasi tiellä! Joskus toisten unelmien on väistyttävä, jotta tilalle mahtuu uusia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Odotan kyllä mielenkiinnolla mitä elämä tuo tullessaan. :)

      Poista