ONNI ONNELASSA

Eilen jo huikkasinkin, että mun synttäreiden lisäksi, mulla ja Jessellä tuli täyteen viisi vuotta yhteiseloa. Viisi, siis puolet täydestä kympistä! Aika on kulunut hurjan nopeasti ja kaikenlaista on ehtinyt sattua, niin hyvässä kuin pahassa. Molemmat ollaan valmistuttu ammattikoulusta, Jesse kävi armeijan, mentiin kihloihin, muutettiin yhteen, otettiin koira, alettiin yrittäjiksi ja saatiin Vilpertti. Hurjaa. 

Tämän ihanan merkkipäivän johdosta kerron teille miten meidän love story sai alkunsa.

Taisin olla ala-asteen toisella tai kolmannella luokalla, kun luokallemme tuli uusi tyttö, meistä tuli hyviä ystäviä. Tämä tyttö oli Jessen serkku. Ala-asteen loppupuolella muistan, kun vietettiin aikaa Jessen serkun luona ja huomasin tosi söpön pojan kuvan hänen huoneessaan. Se poika oli Jesse! Ihana blondi polkkatukka tyvikasvulla, siinä mies minun makuuni. Meikäläinen oli ihan myyty ja taisin suukotellakkin sitä tarrakuvaa. 

Jokunen vuosi vierähti eteenpäin. Lähikauppaamme oli tullut uusi hottis hyllyttäjä, nimittäin Jesse. Sen jälkeen sai äitikin yllättäen seuraa kauppareissuille. Tässä vaiheessa kuitenkin tyydyin vain tuijottelemaan hyllyjen välistä tuota pitkätukkaista söpöläistä.

17-vuotiaana aloitin baareissa ravaamisen, tai oikeastaan baarissa (Onnela). Siellä katseeni kohtasi tämän ystäväni kuuman serkun, lähikauppamme työntekijän kanssa! Ensimmäisen kerran näiden kymmenen vuoden aikana Jesse myös huomasi minut! Jihuu. Muutama viikonloppu meni vain toisiamme silmäillen. Eräänä iltana kuitenkin rohkaistuin juttelemaan tuolle fantasioideni herralle. Siinä meni ilta jutskaillessa ja pari suukkoa puhelinnumeroineen vaihdettiin. Jo seuraavana iltana tuli soitto, että josko nähtäis Onnelassa. HAH! Siitä se sitten alkoi. 

Kolmisen kuukautta tapailtiin, kunnes 18-vuotis syntymäpäivänäni päätettiin olla pariskunta. Kyllä se olikin kovan työn takana saada herra-"alan seurustelemaan vasta 25-vuotiaana" sitoutumaan. 

Mutta tässä sitä nyt ollaan alle 25-vuotiaita ja kihloissa vanhempina. Aina ei kaikki mene niin miten kuvittelee, vaan tässä tapauksessa paljon paremmin <3

Sanni laulaa ettei löytynyt onnee Onnelasta. Sanni on väärässä!-Nora


4 kommenttia: