JOULUN TOIVELAHJAT

Pienen perheen suvi oli listannut omia joululahjatoivetaan, äidin joululahjatoiveita. Se sai mut miettimään mitä sitä itse toivoisin. Ei ollut mikään helppo homma. Kun on niin kauan keskittynyt vain muiden tarpeisiin ja yhteiseen hyvään, voi oman edun ajatteleminen olla hyvinkin vaikeaa. MUTTA, kun vauhtiin pääsin, ei meinannut haaveilusta tulla loppua. No jos nyt yhden noista löytäisin pukin kontista, olisin hyvin tyytyväinen!


1. Joogamatto TÄÄLTÄ - Helpottaisi huomattavasti kotona treenailua. // 2. Ihana löysä ja lämmin neule TÄÄLTÄ. // 3. Kahvakuula olisi myös oiva apu kotona treenailuun. Kuula TÄÄLTÄ. // 4. Pieni kameran jalusta olisi huomattavasti näppärämpi pitää mukana. Tuon saa myös kiinni melkeen mihin vain! Jalusta TÄÄLTÄ. // 5. Mustat korkeavyötäröiset perushousut tulisi kovaan tarpeeseen! Alkaa tämä trikoissa pyöriminen kyllästyttää. Pöksyt TÄÄLTÄ. // 6. Niken lenkkarit! Oikeastaan tarvitsisin kahdet, toiset salille ja toiset arkeen. Lenkkarit TÄÄLTÄ. // 7. Laajakulmaisesta objektiivista olen haaveillut jo hetken. On vaan sen verran hintavia nuo, ettei ihan koska vain ole hankintalistalla. Objektiivi TÄÄLTÄ. // 8. Mustat läskipohjaiset nilkkurit suojaisivat kylmältä maalta. Vähän jalka paisui raskausaikana, uusille kengille on tarvetta. Popot TÄÄLTÄ. // 9. Korissa säilyttäisin lahjapaperirullia, niille ei ikinä keksi mitään nättiä säilytyspaikkaa. Kori TÄÄLTÄ.

Sellaisia toiveita! Maksimissaan kolme noista ehkä päätyy mulle oikeasti (tuskin vielä jouluna), mutta kiva se on haaveilla. Mitäs te toivotte pukilta?


-Nora

0 kommenttia:

Lähetä kommentti