MITÄS TÄSSÄ

Kun joku kysyy "Miten menee?" tai "Mitä kuuluu?", niin aina sitä vastaa "Mitäs tässä, ihan hyvää.", "Ihan jees!" , vaikka menis kuinka päin helvettiä? En tajua mistä tämä lähtee. Ja älkää ymmärtäkö väärin, todellakin teen tätä myös itse. Ei vain harmainta aavistustakaan, miksi. Johtuukohan se siitä että haluaa näyttää muille, että menee hyvin? Vai eikö sitä siinä tilanteessa sitten ymmärrä kysymystä. Ehkä se on joku meidän kulttuurista lähtvä juttu. Joskus saatan jopa sanoa "Ihan hyvää. Mutta mua kyllä ketuttaa ihan älyttömästi ja elämä on hanurista." Miksi mä sanon siihen alkuun, ihan hyvää, jos kuuluu ihan paskaa? On tämä ihmismieli omituinen. Ja jotenkin ihmiset pelästyy ihan hirveästi jos sanookin jotain muuta kuin "Ihan hyvää". Mitä muutakaan sieltä suusta voisi tulla, ajattelee kysyjä. Ihmetyttääkö tämä hassu tapa teitä ikinä?

Tämä kuva ei liity yhtään mihinkään. Se on vahinkokuva vuoden takaiselta Portugalin matkalta. Kiva mielestäni.-Nora

4 kommenttia:

 1. No ku ei saa valittaa! Menee jengillä jauhot suuhun jos kaveria vituttaa.
  Töissä ei saa ottaa aivoon tai tarttee vaihtaa alaa. Miks pitää hankkia lapsia jos väsyttää kun ne valvottaa öisin? Ei kannata lotota kun tsäänssi voittaa on niin pieni.

  Näin se vaan on. Mut must on ihanaa kun ihmisiä välillä niinku oikeen vaan julkisesti ottaa aivoon, sit ei ota itteään ihan niin paljon aivoon jos ottaa aivoon.

  Ei ollut näköjään mitään järkevää sanottavaa :D Mut I feel you. Pitää olla rohkeempi.
  Hyvä Nora!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe!:D Kyllä, juuri näin! Hitto vie.. Ja päinvastoin, vaikka menis hurjan hyvin silti kuuluu ihan hyvää.

   Poista
 2. No niinpä! Oon useasti miettinyt samaa... mutta aina mullakin on vastaus noo mitäs tässä, oli mikä oli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D se on kyl hassua! Täytyy opetella muita vastauksia. Tai sit vaikka sanoo se ihan oikee fiilis! :D

   Poista