KIINTEÄT HAKUSESSA

Viljo on nyt siinä iässä, että kiinteitä aletaan maistelemaan ihan näillä näppäimillä. Joten jos teillä on mitään vinkkejä kiinteiden aloittamiseen tai resepteihin niin laittakaahan kommenttia! Mitkä merkit on parhaita vai kannattaako tehdä itse? Mikä on teidän lasten suurinta herkkua?
-Nora

4 kommenttia:

 1. Mun neuvo on, että ei mitään kiirettä. Ota ihan rauhassa, mekää Viljon tahtiin. Ehkä hän innostuu ekasta lusikallisesta, ehkä ei. Meillä neiti lämpeni kiinteille todella hitaasti, alkoi kunnolla syödä vasta reilun vuoden iässä. Yli puolivuotta vedin kauheita paineita niistä kiinteistä. Sitten tajusin, että kun hyvin kasvaa, ei mitään hätää, kaikki joskus oppii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos linkistä! Hyvä nähdä miten muilla on nämä hommat mennyt niin ei ehkä niin paljon stressaa sitten! :)

   Poista
 2. Onpas Viljo kasvanut! :) meillä Eemi on kovasti bataattiin tykästynyt! Ite oon tehny (ainakin näin alkuun) soseet pakkaseen valmiiksi. (Huomattavasti ainakin halvempaa ja saa sopivia annoksia.) Marja- ja hedelmäsoseet oon kyllä ajatellut ostaa kaupasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo bataatti uppoo meilläkin hyvin! :) Sitä olenkin kokeillut tehdä nyt itse. Täytyy tehdä kyllä muistakin. Nuo kaupan soseet on ihan liian löysiä. Ei meinaa pysyä herran suussa :D

   Poista