KAKSPLUS JA MÄ

Moni onkin varamaan jo törmännyt tällä viikolla lanseerattuun Kaksplussan blogiyhteisöön. Tästä päivästä lähtien on minunkin lusikkani siinä sopassa! Blogiin pääsee siis Kaksplussan sivujen kautta sekä vanhalla bloggerin osoitteella. Kaksplussan kautta sivuille tultaessa erona on ainoastaan se että Kaksplussan bannerit ja mainokset näkyvät blogissa. Innolla odotan mitä tämä yhteisö tuo tullessaan!
Löysin jo yhteisöstä itselle uusia blogeja luettavaksi! Käy säkin kurkkaamassa!Toivottavasti vanhat lukijat pysytte mukana. Uusille lukijoille toivotan tervetuloa! En ole varsinaista postausta tehnyt itsestäni joten tässä se nyt tulee!
Meitsi
Nimi: Nora Juljaana Peltoniemi

Ikä: Kuukauden päästä 23

Asuinkaupungit: Lapsuuteni asuin Kaarinassa, nykyään Turussa.

Lemppareita: Perhe, ystävät, leffaillat, irtokarkit, viikset, syysaamujen tuoksu, leskenlehdet, ruska, sipsit, juhannus, kirppikset, vauvan tuoksu, viltin alla hengailu glögiä juoden.

Inhokkeja: Likaiset tiskit, päsmäröinti, muovimatto, ylimieliset ihmiset, toisten arvostelu, aamuherätykset, kastuneet kengät kylmällä säällä.

Koulutus: Salon ammattikoulussa opiskelin itseni vaatetusalan artesaaniksi, nyt Turun Amk:ssa vaatetusmuotoilua neljättä vuotta.

Perhe: Äiti, isi ja isoveli. Nykyään myös avokki, Viljo 4kk ja koiruus Rambo.

Lemppari ajanviete: Perheen kanssa oleskelu on kyllä parasta. Tykkään myös lauleskella yksin. Tyttöjen illat on kans kivoja. Ja uusin hurahdus on salilla käyminen! Eipä olis hetki sitten uskonut minusta moista.

Ärsyttävin ajanviete: Asioiden hoitaminen. Esimerkiksi uuden verokortin tilaaminen on aivan tuskaa, samoin Kelan kanssa asiointi. Hyi

Paras ominaisuus: Empatiakyky. Pystyn aina jotenkin ymmärtämään ihmisten käyttäytymistä. Joskus se on aika huonokin ominaisuus kun murehtii muiden huolia. Mutta on se mukavaa silloin kun on helppo iloita muiden puolesta!

Huonoin ominaisuus: Oon vähän laiska. Nyt oon kyllä saanut itteeni niskasta kiinni onneksi.

Viimeisen vuoden kome huippu hetkeä: 1.Viljon syntymä 2.Kun saatiin tietää että odotellaan. 3.Portugalin matka.

Tulevaisuuden haave: Omakotitalo ja monta lasta. Jesse pihalla ajamassa nurmikkoa ilman paitaa. Grr.. Ei huolta huomisesta.

Lempinimet: Norski, Norbert... Jotkut joskus sanonut Norsuksi tai Norpaksi, ne ei miellytä. Mutta ei mulla kyllä sellasta tosissaan otettavaa lempinimeä ole.

Ihmeellisin piirre: En pysty edes läpällä hyräilemään ihmisten kuullen, se on kamalaa. Viljo on ainut ihminen kenen kuullen suostun laulamaan.

Missä olen hyvä: Mä olen hyvä keksimään melkeen kaikesta aina jotain positiivista. Ja oon myös hyvä silittämään vaateita, suorastaan super. Ja mun tekemät pöperöt on aika herkkui!

Haluaisin osata: Skeitata. Olisin aika cool. Haluaisin myös osata pomppia tosi korkeelle.. Nään välillä unia et loikin melkeen kerrostalojen korkuisia loikkia. Ja salilla yks päivä joku jätkä loikkas tasajalkaa melkeen mun pituuden verran. Mitä ihmettä? Olin suu auki ja kateellinen.

Käsilaukussani on: Kalenteri, vihko ja kynä, avaimet, lompakko, kännykkä ja ihan älyttömästi roskia ja kuitteja. Usein pohjalta löytyy joku karvainen karkki jonka pistelen poskeeni aarteen löytyessä.
Joo, sellanen tyyppi täällä kirjoittelee. Toivottavasti tykkäätte! Ja saa heitellä kyssäreitä jos joku mietityttää!
-Nora

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa mukaan! :)

  t. Toinen Kaksplussalainen, Anna Maria Something small

  VastaaPoista
 2. Kivaa kun meitä on niin erilaisia. Tervetuloa mukaan munkin puolesta! Terkkuja Englanista!

  Love, Krista | Home Sweet England ( Toinen Kaksplussalainen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! On kyllä kiva kun on niin moneen lähtöön!:)

   Poista